Postai cím (románul):

Események

Frame

Tehetséggondozás

Alternatív képzőművészeti tehetséggondozás gyergyószéki tanulók számára Gyergyószárhegyen Szervező: Pro Terra Alapítvány Partner: Gyergyószárhegyi Kulturális és Művészeti Központ Támogató: ETT Erdélyi Tehetségsegítő Tanács, Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, Farkas Gyula Egyesület. Helyszín: Gyergyószárhegyi Kulturális és Művészeti Központ. Időpont: 2017 március 25. – május 13. Programfelelős: Ferencz Zoltán, Szőcs Zsuzsánna A program céljai: gyergyószéki diákok szakszerű felkészítése a művészeti líceumokban IX-osztályba. Azonosítani a kiemelkedő rajzi képességgel rendelkező gyermekeket és lehetőséget teremteni számukra a szakmai fejlődésre. A felkészítőket a csíkszeredai Nagy István Művészeti Líceum szaktanárai Mezei Ildikó és Siklódy Ferenc, az udvarhelyi Palló Imre Művészeti Líceumból Lakatos Gabriella és Török Ferenc fogják megtartani. A program nyolc műhelymunkát foglal magába, amely 16 VII-VIII osztályos diák számára ingyenes.
Részletek itt.

2%

Kérjük ajánlja fel idén is személyi jövedelemadója 2%-át a Pro Terra Alapítványnak.

Segítség a dokumentum használatában:
      Töltse le a dokumentumot innen.
      A dokumentum megnyitása után, a nyomtatáshoz nyomjon CTRL+P-gombot.
      A dokumentum kinyomtatása után, kérjük töltse ki a nyomtatványt.
      A dokumentum kitöltése után kérjük adja le a helyi pénzügyi hivatalba vagy juttassa el azt munkatársunk valamelyikének. Köszönjük!

Események

Tehetséggondozás

Alternatív képzőművészeti tehetséggondozás gyergyószéki tanulók számára Gyergyószárhegyen.
  • Szervező: Pro Terra Alapítvány.
  • Partner: Gyergyószárhegyi Kulturális és Művészeti Központ.
  • Támogató: ETT Erdélyi Tehetségsegítő Tanács, Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, Farkas Gyula Egyesület.
  • Helyszín: Gyergyószárhegyi Kulturális és Művészeti Központ.
  • Időpont: 2017 március 25. – május 13.
Részletek itt.
RólunkEseményekPályázatokGalériaTámogatókKapcsolatOldaltérkép