Postai cím (románul):
RO535500, Gheorgheni
B-dul Lacu Roșu Nr. 45/A
Județul Harghita
LogóÍrjon nekünk:
EseményekPályázatokGalériaTámogatókKapcsolat

Események

Frame

Megjelent a KÉPPOÉZIS című könyv!

A kiadvány, mely alapítványunk gondozásában jelent meg, az irodalom és a képzőművészet találkozásélményének egy új műfaját, az általunk magyar nyelvterületen létrehozott KÉPPOÉZIST hivatott bemutatni, egy kiállítás történetén keresztül, majd egy rövid kivonatot olvashattok egy államvizsga dolgozatból és egy dissszertációs dolgozatból amelyben a képpoézis került terítékre előbbiben irodalmi, utóbbiban pszichológiai nézőpontból.
A könyv megjelenését a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt támogatta. Részletek itt.
Frame

Hagymányörző, kulturális és alkotótábor

Befejeződött a hagyományörző, kulturális és alkotótáborunk melynek keretén belül a résztvevők kipróbálhattak több kézműves technikát, megismerkedhettek a róvásírás alapjaival, sőt még íjászatot is tanultak. Az ügyesebbek pedig versenybe szálltak a jutalomért, ami egy különleges nyílvessző volt, annak, aki húsz méterről is célba talált! Örömmel tapasztaltuk, hogy a résztvevők többsége már járt jurtába, élvezettel hallgatták a rendhagyó történelem órát, miközben szemügyre vették a korabeli harci eszközöket, fegyvereket. Néhányan be is öltöztek korhű viseletbe! Köszönjük a tábor anyagi támogatását a Bethlen Gábor Alapkezelő ZRT-nek, hozzájárulásuk nélkül a tábor nem jöhetett volna létre. Részletek itt.
Frame

Tehetséggondozás

Alternatív képzőművészeti tehetséggondozás gyergyószéki tanulók számára Gyergyószárhegyen Szervező: Pro Terra Alapítvány Partner: Gyergyószárhegyi Kulturális és Művészeti Központ Támogató: ETT Erdélyi Tehetségsegítő Tanács, Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, Farkas Gyula Egyesület. Helyszín: Gyergyószárhegyi Kulturális és Művészeti Központ. Időpont: 2017 március 25. – május 13. Programfelelős: Ferencz Zoltán, Szőcs Zsuzsánna A program céljai: gyergyószéki diákok szakszerű felkészítése a művészeti líceumokban IX-osztályba. Azonosítani a kiemelkedő rajzi képességgel rendelkező gyermekeket és lehetőséget teremteni számukra a szakmai fejlődésre. A felkészítőket a csíkszeredai Nagy István Művészeti Líceum szaktanárai Mezei Ildikó és Siklódy Ferenc, az udvarhelyi Palló Imre Művészeti Líceumból Lakatos Gabriella és Török Ferenc fogják megtartani. A program nyolc műhelymunkát foglal magába, amely 16 VII-VIII osztályos diák számára ingyenes.
Részletek itt.

2%

Kérjük ajánlja fel idén is személyi jövedelemadója 2%-át a Pro Terra Alapítványnak.

Segítség a dokumentum használatában:
   Töltse le a dokumentumot innen.
   A dokumentum megnyitása után, a nyomtatáshoz nyomjon CTRL+P-gombot.
   A dokumentum kinyomtatása után, kérjük töltse ki a nyomtatványt.
   A dokumentum kitöltése után kérjük adja le a helyi pénzügyi hivatalba vagy juttassa el azt munkatársunk valamelyikének. Köszönjük!

Események

Tehetséggondozás

Alternatív képzőművészeti tehetséggondozás gyergyószéki tanulók számára Gyergyószárhegyen.
 • Szervező: Pro Terra Alapítvány.
 • Partner: Gyergyószárhegyi Kulturális és Művészeti Központ.
 • Támogató: ETT Erdélyi Tehetségsegítő Tanács, Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, Farkas Gyula Egyesület.
 • Helyszín: Gyergyószárhegyi Kulturális és Művészeti Központ.
 • Időpont: 2017 március 25. – május 13.
Részletek itt.
RólunkEseményekPályázatokGalériaTámogatókKapcsolatOldaltérkép